Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class '' not found in /home/forge/blog.musikundervisning.dk/wp-includes/class-wp-hook.php on line 292
Musik i IKEA Småland - Nyheder og artikler fra musikkens verden

Musik i IKEA Småland

IKEA Aarhus og Musikundervisning.dk går sammen og skaber en sjov og unik musikoplevelse for de besøgende børn i Småland i vinterferien.

I vinterferien åbner IKEA dørene op for et helt særligt arrangement for de besøgende børn i Småland. Her vil de nemlig få muligheden for at indgå i en kreativ musikalsk leg, og få en unik oplevelse i IKEA. Vores samarbejde er derfor med til at give flere mennesker muligheden for at opleve glæden ved at spille og synge, og få mere musik ind i deres hverdag.

Børnerytmik hele vinterferien

Vores underviser Anna-Karina besøgte IKEA Småland i Aarhus

Undervisningne vil foregå i vinterferien, mandag til fredag fra den 11.02.19 til og med den 15.02.19.

Kom og lad dine børn deltage i denne super sjove musikalske legestue i Småland. Undervisningen vil ligge i tidsrummet fra kl.13:30 – 15:30. Her vil børnene møde vores dygtige underviser Anna-Karina.

I kan følge med i det spændende arrangement “Musik i IKEA Småland” på vores Facebook og Instagram.

Vi håber at dette er begyndelsen på et længerevarende samarbejde med IKEA.

“Leg er for alle”

Vi, hos Musikundervisnig.dk, støtter op om IKEAs “Leg er for alle” kampagne. Leg og musik er vigtige elementer i udviklingen af kompetencer hos børn.

Hvis du ønsker at støtte IKEA i deres mål om at give alle børn muligheden for at lege og derigennem udvikle sig, kan du købe et af de mange tøjdyr fra IKEAs SAGOSKATT kollektion til dit barn. For hvert solgt tøjdyr, bliver hele beløbet doneret til velgørenhedsorganisationer, der aktivt arbejder for at give børn ret til at lege og udvikle sig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *