Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class '' not found in /home/forge/blog.musikundervisning.dk/wp-includes/class-wp-hook.php on line 292
Top 5 festivaler 2019 - Nyheder og artikler fra musikkens verden

Top 5 festivaler 2019

Festivalerne begynder så småt at offentliggøre deres line-up for dette års program. Denne top 5 liste er tænkt som et overblik over de festivaler, som du allerede nu kan begynde at spare op og glæde dig til.

Festivalerne har vi stillet efter dato på kalenderåret, og vi har forsøgt at tage festivaler der dækker hele sommeren.

SPOT festival

Sted: Aarhus

Dato: 3.-4. maj.

Pris: Se priser her

Vi starter listen ud med den aarhusiansk-baserede SPOT festival. I år er det 25. udgave og dermed et jubilæumsår, og dette glæder vi os til at fejre i fællesskab med de andre gæster. Vi tager her et kig på et par upcoming bands, som er på vej frem.  

Hanne Mjøen

To kunstnere som ser rigtig spændende ud, kommer begge fra Norge. Den første er Hanna Mjøen, hvis karriere  ser lovende ud, og er startet med fuld fart på i Norge. Vi os til at se hvad hun har at byde de danske festivalgæster.

Link til Hanne Mjøen

Magnus Bechmann

Den næste i rækken fra Norge, som ligeledes er en ung og upcoming musiker. Han blev i 2017 udnævnt som “New Band of the Week” af selveste The Guardian.

Link til Magnus Bechmann

Ravi Kuma

Vinder af KarriereKanonen 2018, er det tredje navn man med god grund kan se frem til i år. Det er deres anden optræden ved SPOT. Senest varmede de senest op ved P3 Guld.

Link til Ravi Kuma


Jelling Musikfestival

Sted: Jelling

Dato: 29. maj-1. juni

Pris: Se priser her

Nephew

Spiller på åbningsdagen for Jelling den 29. maj. Det er også den eneste chance du har for at se bandet i den første halvdel af 2019, da deres forårsturné er total udsolgt. Det viser bare hvilket band de er, og vi ser frem til at se dem i topform.

Link til Nephew

L.O.C

I foråret vil 2019 kan vi forvente et nyt album fra L.O.C, og netop ser vi frem til ham på Jelling. Mon ikke der vil være nogle nye hits på albummet, som vi allerede til sommer kan synge med på!

Link til L.O.C

Phlake

En tredje kunstner vi har store forventninger til. Duoen har allerede været garant for et hav af hits, og mon ikke deres koncert på Jelling i år er spækket med dem.

Link til Phlake


Northside Festival

Sted: Aarhus

Dato: 6.-8. juni

Pris: Se priser her

Alice in Chains

Det er første gang at de spiller koncert i Aarhus. Deres seneste koncerter er blevet rost til skyerne af bla. GAFFA, og vi må indrømme at vores forventninger også er justeret op på denne baggrund.

Link til Alice in Chains

Bon Iver

Har, ifølge Northside selv, været et af de mest eftertragtede navne af deres festivalgængere. Derfor er det ikke uden grund, at vi samtidig også glæder os til at se, om han kan integrere sin eksperimenterende tilgang i hans koncert.

Link til Bon Iver

Tove Lo

Vi forventeri en koncert der har masser af fart og energi. Hendes karriere har givet os store hits og samarbejde med diverse store kunstnere, med bla. Major Lazer som også er på plakaten hos Northside.

Link til Tove Lo


Roskilde festival

Sted: Roskilde

Dato: 29. juni-6. juli

Pris: Se priser her

Det er svært at komme udenom Danmarks til dato største festival. Det er en international anerkendt festival, hvilket også afspejles i både line-up og mængden af artister. At skulle udvælge tre har dermed også haft sine udfordringer. Men her får du dem.

The Cure

Et af hovednavnene i dette års udgave, og skal spille koncert på Orange den sidste dag af festivalen. Allerede der er forventningerne sat højt, og mon ikke om de kan leve op til dem på den store plads.

Link til The Cure

Scarlet Pleasure

Den danske trio har fyldt meget siden deres indtog på den danske musikscene, og med god grund. Med flere store hits allerede, er vi sikre på at koncerten vil være en god sommeroplevelse.

Link til Scarlet Pleasure

Robyn

Sidste år udgav hun et nyt album efter hele 8 år. Så når hun træder ind på den danske sommer scene i år, vil det være med en god blanding af det nye og det gode gamle. Det noterer vi allerede nu i kalenderen.

Link til Robyn


Smukfest

Sted: Skanderborg / Bøgeskoven

Dato: 7.-11.august

Pris: Se priser her

Et program som vi vurderer til at være det mest interessante der er lige nu, viste det sig at være den sværeste festival at snæver sig ind til 3 kunstnere. Udover vores udvalgte, kan I glæde jer til  Lukas Graham, Christopher, Karl William, Kesi, Benal og mange andre.

Clean Bandit

Med hits der ligger med stream på mellem 400-800 millioner streams på Spotify, er det svært at tale deres succes ned. Vi glæder os til et brag af en fest i Bøgeskoven med det engelske pop band.

Link til Clean Bandit

Hugo Helmig & Hjalmer

Vi slutter af med to fantastiske unge fyre, som går en spirende fremtid i møde. Begge har i den seneste tid spillet sig ind i danskernes hjerter, og dette med stor stil. Vi glæder os til to koncerter, men endnu mere til hvad de bringer i fremtiden.

Link til Hugo Helmig

Link til Hjalmer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *