Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class '' not found in /home/forge/blog.musikundervisning.dk/wp-includes/class-wp-hook.php on line 292
6 fordele ved online musikundervisning du måske ikke havde tænkt over - Nyheder og artikler fra musikkens verden

6 fordele ved online musikundervisning du måske ikke havde tænkt over

Online musikundervisning bliver mere og mere udbredt, og selvom der er en praktisk årsag til, at 2020 blev året, hvor det for alvor tog fart, så er der gode grunde til, at det kommer til at fortsætte med at være populært i fremtiden også.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt online musikundervisning, er noget for dig, så kommer her seks fordele ved online musikundervisning, som du måske ikke havde tænkt over.

#1: Mindre logitisk, mere fleksibilitet

Den tid der bliver brugt på at pendle til/fra undervisningen er ikke uvæsentlig, når man overvejer at starte til musikundervisning. Dertil kommer, at elev og undevisers skema også skal passe sammen, så man kan nå til enighed om, hvor og og hvornår undervisningen skal finde sted.

Med online musikundervisning bliver det hele meget mere fleksibelt. Du slipper for logistikken med at komme til og fra undervisningslokalet og det gør som regel også skemaet mere fleksibelt for både underviser og elev. Ønsker du f.eks. at tage din undervisning meget tidligt om morgenen eller efter kl. 20 når børnene er puttet? Så er det ofte meget nemmere med online undervisning. Via Musikundervisning.dk kan du finde en underviser, der kan undervise lige netop, når det passer dig!

#2: Mere for pengene

Faktisk kan dine penge vise sig at være bedre givet ud på online undervisning. Hvorfor spørger du nok? Fordi når I holder lektionen online, kan I løbende optage små sekvenser med øvelser, som passer til dig, og som du kan se igen og igen efter lektionen er færdig. På den måde, kan du “genbruge” din online lektion og få maksimalt udbytte.

Fordi man sparer tid og penge på logistikken, kan der for nogle blive plads til to undervisninger i ugen i stedet for én. Hvis man lige er startet på et nyt instrument, kan det være en fordel at kickstarte sin læring på den måde.

Læs mere om intensive forløb her

Jo selvfølgelig! Du kan sagtens finde gratis tutorials på YouTube og de kan være gode til rigtig mange ting, men de er bare ikke tilpasset dig og dine behov. De er ikke interaktive. En fast tilknyttet online underviser kan skræddersy undervisningen til dig og støtte dig i dit fremskridt. Støder du ind i udfordringer, kan underviseren hjælpe og motivere dig.

#3: Ingen venteliste

Hvis du overvejer at skrive dig op til musikundervisning, har du måske allerede et instrument klar og ved nogenlunde hvad du gerne vil lære. Og så nytter det jo ikke meget, hvis aftenskoleholdet allerede er fyldt op, eller hvis der er venteliste til den lokale musikskole, vel? Lad ikke en venteliste tage pusten fra din drøm! Find en underviser online og kom i gang med det samme.

#4: Frit valg på alle hylder

Ønsker du at spille på den harmonika, du arvede fra din oldefar, men kan du ikke finde en underviser i dit lokalområde? Bare rolig, der er råd for det! Med online undervisning kan du få frit valg på alle hylder og modtage undervisning fra toptjekkede undervisere fra hele landet. Thank you, internet!

Lær at spille guitar i dit eget hjems trygge rammer

#5: Perfekt for den introverte

Nogle mennesker tager det for givet, at musik er en ekstrovert aktivitet, som kræver meget social interaktion og måske endda optrædender. Så firkantet er det altså ikke og for dig der ikke er så vild med den slags, kan online musikundervisning være et oplagt alternativt.

For nogle føles det meget mere trygt at modtage undervisning online, uden den eksponering, man kan opleve i et klasseværelse. I stedet kan man sidde trygt i sit eget hjem og deltage foran et webcam i computeren, og hvis det nu er dét, der skal til for at du tør kaste dig ud i det – hvorfor så ikke prøve?

Sandheden er jo, at vi ikke alle er ens og der skal være noget for alle.

#6: Øget selvstændighed

En rundspørge blandt underviserne på Musikundervisning.dk i foråret 2020 viste, at underviserne oplevede en positiv sideeffekt af online undervisning: deres elever blev mere selvstændige og mere modige i forhold til at prøve nye ting. Det kan skyldes, at de føler sig mere rolige og mere i kontrol med hvad der sker, når de har mulighed for at modtage undervisning i deres eget hjems trygge rammer.

Nu har du seks gode grunde til at finde en online musikunderviser. Og du er på det rigtige sted: du kan søge i vores database og begynde at lære et instrument allerede i dag! Pas på dig selv og de andre og få det bedste ud af disse tider.

Alle kan være med! Det kræver ikke en masse dyrt udstyr. Faktisk er en laptop eller en tablet ofte nok for at komme i gang med at spille et instrument og modtage undervisning online.
Find online undervisning hos Musikundervisning.dk

1 kommentar til “6 fordele ved online musikundervisning du måske ikke havde tænkt over”

  1. Pingback: Kender du dem? 6 usynlige fordele ved musikundervisning

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *