Rap-workshop

Video fra vores Masterclass med Pede B i København

I denne musikalske workshop er hovedfokus rap, hvor alle virksomhedens medarbejdere typisk starter på bar bund og derfor sammen lærer håndværket. Vores underviser starter med en introduktion til dagens program samt nogle forskellige teknikker, herunder skriveøvelser, rim- og flowlege.

Sidst på dagen står alle medarbejderne med deres vers, hvorefter de skal rappe for hinanden. Denne form for teambuilding styrker desuden modet til at stå frem og sige noget højt, hvilket kan relatere til medarbejdernes hverdag i virksomheden.

Selve dagen vil også indeholde:

  • Stilarter
  • Rytmelære og -forståelse
  • Sammenspil
  • Koreografi
  • Og meget mere
Praktisk information

Til workshop i rap er man typisk omkring 10-50 deltagere, og dagen forløber over ca. 3-4 timer, men det afhænger både af antal, formål og tid til rådighed. Ydermere har vores underviser alt udstyret med til dagen, så alle medarbejderne skal blot møde friske og veludhvilede op og klar til en sjov og lærerig dag sammen med sine kollegaer og en dygtig underviser.

Kontakt

Hvis du har brug for råd og vejledning, eller mangler du hjælp til at finde den rette workshop til din virksomhed, så står Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig.

Ring til os

50 50 12 03

Skriv en mail

[email protected]

1 kommentar til “Rap-workshop”

  1. Pingback: Stemmeføring - Nyheder og artikler fra musikkens verden

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *