Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class '' not found in /home/forge/blog.musikundervisning.dk/wp-includes/class-wp-hook.php on line 292
Klaverhold – spil klaver i fællesskab med andre - Nyheder og artikler fra musikkens verden

Klaverhold – spil klaver i fællesskab med andre

Holdundervisning i klaver

Ønsker du at lære at spille klaver? Så er vores klaverhold lige noget for dig!
Et klaverhold vil give dig en generel introduktion til klaverspillet, hvor der vil blive lagt vægt på, at du får opbygget et godt fundament. På holdene vil der veksles mellem fælles gennemgang af teknik, nodespil og klaverspil, hvor alle elever får lov at spille, for efterfølgende at få individuel feedback.
I undervisningen vil man bl.a. arbejde med:

  • Gennemgang af klaveret
  • Basal klaverteknik
  • Nodespil
  • Indstuderingsmetodikker
  • Fingersætning
  • Akkorder
  • Hørelære og teori

Ovenstående punkter afhænger af holdets niveau!

Musikundervisning.dk’s klaverhold er for alle, hvad enten du er interesseret i klassisk eller rytmisk klaver, så vil du få noget ud af undervisningen, da omdrejningspunktet er at skabe en solid grobund for videreudvikling i begge retninger. Derudover har vi haft deltagere som har hver deres ønsker, det kan være alt fra kun at vil lære det basale, til at ende med at kunne skrive sine egne sange med klaveret. Så lige meget hvad, er dette det rette sted at starte!


Klaverholdene forløber ofte over 5-8 gange á 60 minutter pr. lektion og med 3-4 deltagere. Dette afhænger af hvilket hold man tilmeldes, da vores undervisere har forskellige præferencer. Undervisningen tager altid udgangspunkt i deltagernes ambitioner, ønsker og behov, og vil derfor tilrettelægges derefter.
Vores klaverundervisere har alle en pædagogisk tilgang til undervisningen, samtidig med at de har flere års erfaring og relevant uddannelse, så du er sikret den bedste undervisning.


Udbytte af holdundervisning

Fordelen ved at modtage holdundervisning i klaver er, at man kan gøre brug af og lære af hinanden. Derudover er det en god måde at få en grundig introduktion til klaveret og dets teknikker. Man kan senere hen få soloundervisning, når man har opnået sit eget niveau. 


Elevkommentarer

“Klaverlektionerne gik rigtig godt. Anna-Bell var hjælpsom og meget tålmodig under alle timerne. Undervisningen dækkede det grundlæggende og jeg er tilfreds. Godt klaret!”

Anastasios Amoiridis – Klaverhold ved vores underviser Anna-Bell

 

“Jeg har fået rigtig meget ud af undervisningen, det var en god begyndelse på at lære at spille klaver! Og en super dygtig underviser.”

AnneKlaverhold ved vores underviser Anna-Bell

Find et klaverhold i nærheden af dig

Prøvelektioner og klaverhold

Er du i tvivl om holdundervisning er noget for dig? Så tilmeld dig vores prøvelektioner. Her er du blot bundet af én lektion, som er en introduktion til holdundervisning. Efter prøvelektionen vil der være et klaverhold forholdsvis tæt på prøvelektionen, så man kort derefter kan starte på klaverholdet.


Læs mere om vores prøvelektioner og klaverhold.


Har du brug for hjælp?

Hvis du har nogle spørgsmål til Musikundervisning.dk, står vi altid klar til at hjælpe dig. Det kan både være inden for holdbooking, spørgsmål til første lektion eller lignende. Vi kan kontaktes på telefon 71 74 99 28 eller mail david@musikundervisning.dk.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *