Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class '' not found in /home/forge/blog.musikundervisning.dk/wp-includes/class-wp-hook.php on line 292
Guitaristen fra Ørkenens Sønner! - Nyheder og artikler fra musikkens verden

Guitaristen fra Ørkenens Sønner!

Troels startede med at spille guitar da han var 12 år gammel. Han lærte det ved at lytte til sine idoler og spille med på deres numre. Troels er delvist uddannet ved Nordjysk Musikkonservatorium, hvor han gik i to år hvorefter han afbrød uddannelsen, da han gerne ville forfølge den rytmiske karriere. Troels er hovedsageligt autodidakt, men har undervist i guitar, sammenspil og pædagogik ved konservatorierne i København og Esbjerg. Han har også haft et semester i sammenspil ved det Jyske Musikkonservatorium. Troels har stor erfaring inden for undervisning og har også undervist på MGK, diverse musikskoler, på stævner m.m. Se her: Troels’ personlige profil!Gå til profil


Troels var i starten af 80’erne medlem af det danske rockband Bamboo Brothers, som udgav to albums, samt radiohittet “Johnny told Susie”. Bandet splittedes dog op, og efterfølgende startede Troels sin solo-karriere, og har gennem årene udgivet fire albums. I skrivende stund arbejder Troels som guitarist og kapelmester i Ørkenens Sønner.


(Troels med Ørkenens Sønner)


Undervisning med Troels

Ved den første lektion med Troels, starter man ud med at finde ud af, hvilken slags musik eleven kan lide, samt hvad eleven gerne vil have ud af undervisningen. I laver altså en forventningsafstemning, set i forhold til ønsker, ambitioner og niveau. Hvis det er muligt vil Troels prøve at få nogle af elevens yndlingsnumre ned på guitaren. Hvis eleven gerne vil synge og spille guitar, vil der blive arbejdet med at udvide mulighederne for et godt guitarakkompagnement.

Hvis man er til elektrisk guitar, vil der blive snakket om guitarens rolle i bandsammenhæng og der vil blive fundet eksempler på musik eleven kan lide – så undervisningen er altid skræddersyet til den enkelte elev!
Troels er en musiker med masser af erfaring både inden for undervisning og inden for den udøvende musik. Han er en dygtig og engageret musiker, som er klar til at dele ud af sin kunnen og erfaring.


Hvem er Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunkt på en hjemmeside, hvor vi skaber kontakten mellem underviser og elev. Vores formål er at skabe mere musik i Danmark! Vi tilbyder undervisning til alle uanset alder og niveau, da vi har kompetente og dygtige undervisere, som alle har flere års erfaring med musikken. Hvis du har nogle spørgsmål til undervisningen, konceptet eller vores guitarundervisere, så er du altid meget velkommen til at kontakte Musikundervisning.dk på telefon 50 50 12 03 eller mail kontakt@musikundervisning.dk.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *