Soloundervisning

Personlig og målrettet soloundervisning

Musikundervisning.dk tilbyder fleksibel soloundervisning hos vores kvalificerede og dygtige musikundervisere. Her vil undervisningen have målrettet fokus på elevens niveau og erfaring, samt egne ønsker og ambitioner.
Vores soloundervisning er fleksibel i den forstand, at vores elever er med til at bestemme hvor og hvornår undervisningen foregår i sammenspil med den valgte underviser. Det er desuden ikke et krav hvor ofte man skal undervises, det er helt op til den enkelte elev. Hvis man er i tvivl om, hvor ofte man bør gå til undervisning, kan man altid spørge underviseren eller Musikundervisning.dk til råds!

Fordele ved soloundervisning

  • Fleksibel undervisning
  • Individuel undervisning
  • Mængderabat
  • Fleksibel betalingsordning
  • Målrettet og personlig undervisning

Hvad koster soloundervisning?

Når du skal betale for soloundervisning, er det muligt både at tilmelde sig en automatisk betalingsordning eller at betale fra gang til gang. Priserne på soloundervisning varierer alt efter hvilken underviser du har valgt, da de har forskellige prissatser, som er betinget af individuel erfaring, uddannelse og anciennitet.
Du kan her se en liste samt priser på vores musikundervisere.

Sæsonforløb

Ønsker du et fastlagt forløb for din soloundervisning? Og billigere priser? Musikundervisning.dk tilbyder også sæsonforløb.
Læs mere om sæsonforløb her!

 

Brug for råd og vejledning?

Du er meget velkommen til at tage kontakt til Musikundervisning.dk, hvis du har brug for råd og vejledning til soloundervisning, sæsonforløb eller til at finde den rette underviser. Vi kan kontaktes på:

Ring til os

50 50 12 03

Skriv en mail

[email protected]