Babyrytmik og børnerytmik i Randers

Two toddlers playing with instruments

Baby- og børnerytmik i Randers

Musikundervisning.dk tilbyder baby- og småbørnsrytmik  i Randers. Tilmeld dig og dit barn til et lærerigt og udviklende forløb, der både stimulerer dig og din baby.



Underviser

Musikunderviser Karoline Budtz
Underviser Karoline Budtz

Underviser Karoline Budtz er uddannet sanger ved Det Jyske Musikkonservatorium 2007 og har siden undervist i sang og musik. Hun har arbejdet med børne-rytmik i 10 år i både musikskole og privat regi.


Hvilken undervisning tilbyder Karoline?



Babyrytmik

Baby on blanket with red shawl

  • Leg, tumleri, rytme, sang og sjove spil.
  • Styrk motorik, balance og koordination.
  • Stort repertoire af sanglege.

Hvornår:

Tirsdag d. 19/3-2019

Kl. 9.30-10.15


Pris:

10 x 45 min. af 79 kr.

(790 kr.)

Børnerytmik

Two toddlers playing with percussion instruments

  • Styrk barnets fysiske udvikling og læring.
  • Syng, leg, spil, tramp og klap.
  • Styrk barnets krop gennem sang og leg.

Hvornår:

Onsdag d. 20/3-2019

Kl. 15.45-16.30


Pris:

10 x 45 min. af 79 kr.

(790 kr.)


Læs mere om holdene herunder:


Babyrytmik


Leg, tumlerier, rytme, sang og spil er det, du og din baby kommer til at lave til babyrytmik i Kulturklinikken. Musik og bevægelse er en skøn måde at være sammen på, og så er det godt for dit barns udvikling.

Motorik, balancesans og koordination styrkes i de mange sanglege, og du vil få et stort repertoire af sange, der kan bruges i hverdagen: Morgensange, puslebordssange, kildesange, madsange, fagtesange, kropsange og godnatsange. Desuden er der sjove sanselege, hvor man kan ”hænge til tørre”, rulle på bold og svinge i lagen. Aktiviteterne stimulerer barnet og trætter barnet på en meget konstruktiv måde. Tumlerier og leg kan af og til hjælpe børn, der har svært ved at falde til ro og sove både til middag og om natten. Medbring lagen og barnets dyne eller lign. underlag.

Som deltager har du altid mulighed for at trække dig tilbage, hvis der skal ammes, skiftes ble, eller hvis du kan mærke, at dit barn bliver overstimuleret. I Kulturklinikken er der en rolig atmosfære, og du kan nyde en kop kaffe/te enten før eller efter undervisningen.

Der sættes god tid af mellem hver lektion, så ingen skal stresse af sted, og der er god plads til barnevogne foran Kulturklinikken. Karoline Budtz er uddannet sanger ved Det Jyske Musikkonservatorium i 2007 og har siden undervist i sang og musik. Hun har arbejdet med børnerytmik i 10 år i både musikskole- og privat regi. Karoline bruger klaver, guitar/ukulele, trommer, rasleæg, tørklæder, hånddukker, sæbebobler og mange andre sjove ting i sin undervisning.

Aldersgrænse:

0-15 mdr.

Hvornår:

Holdene foregår tirsdag og onsdag formiddag.

Første hold starter 19/3-2019 klokken 9.30-10.15

Der vil der være løbende opstart af nye hold, så husk at meld dig og dit barn til i god tid.

Adresse:

Hans Bojes allé 42, Kristrup 8960 Randers SØ

Pris:

79,- pr. gang. Forløbet strækker sig over 10 gange (total 790kr.)


Børnerytmik


Musik er godt for sjælen! Og så er det godt for små hjerner og kroppe, der udvikler sig. Til Børnerytmik i KulturKlinikken skal I synge, lege, spille rytmer på trommer og med tramp og klap. Der er goddagsange, sansesange, hitte-på-sange og sanglege, hvor I udfordrer hvad kroppen kan, hoppe-sange, bold-sange og farvel-sange med afspænding til sidst. Musik er en skøn måde at være sammen på, og de sange/lege, I lærer, er lige til at bruge derhjemme til hverdag. Musik, leg og læring er én og samme ting, når I giver den gas til børnerytmik. Karoline bruger klaver, guitar/ukulele, trommer, div. percussion instrumenter, kazoo, tørklæder, sæbebobler og mange andre sjove ting i sin undervisning. OBS: Én voksen deltager per barn.

Aldersgrænse:

1-2 år

Hvornår:

Tid onsdag eftermiddag klokken 15.45-16.30

Første hold starter 20/3-2919 klokken 15.45-16.30

Der vil der være løbende opstart af nye hold, så husk at meld dig og dit barn til i god tid.

Adresse:

Hans Bojes allé 42, Kristrup 8960 Randers SØ

Pris:

79,- pr gang, og strækker sig over 10 gange (total 790kr.)


Spørgsmål om babyrytmik og børnerytmik


Hvorfor bør jeg melde mit barn til babyrytmik eller børnerytmik?

Rytmik er med til både at udvikle dit barns sans for motorik, balance og koordination, og derudover trætter det dit barn på en konstruktiv måde.


Hvornår foregår undervisningen?

Der er babyrytmik hver tirsdag fra klokken 9.30 til 10.15, og der er børnerytmik hver onsdag fra klokken 15.45 til 16.30.


Hvor foregår undervisningen?

Undervisningen foregår på Hans Bojes Allé 42, i Kristrup 8960 Randers SØ.


Hvad skal jeg have med til babyrytmik?

Til undervisningen skal du medbringe et lagen og barnets dyne (Eller et lignende underlag).




Tilmelding



Skriv til Karoline på: [email protected]


Hvem er Musikundervisning.dk?


Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunkt på en hjemmeside, hvor vi skaber kontakten mellem underviser og elev. Vores formål er at skabe mere musik i Danmark! Vi tilbyder undervisning til alle uanset alder og niveau, da vi har kompetente og dygtige undervisere, som alle har flere års erfaring med musikken. Hvis du har nogle spørgsmål til undervisningen, konceptet eller vores guitarundervisere, så er du altid meget velkommen til at kontakte Musikundervisning.dk på telefon50 50 12 03 eller mail [email protected].