Lær de første akkorder på klaveret

Klaveret er et godt instrument at starte med, da man hurtigt kan lære de nemmeste klaverakkorder og derved lære en masse gode sange.

Hvis du vil lære at spille de første akkorder på klaver, kan du tage udgangspunkt i de videoer og artikler, som du kan finde på internettet, men hvis du vil lære endnu mere og skrue din kunnen op til næste niveau, er det en god ide at få en dygtig privat klaverunderviser. Hos Musikundervisning.dk har vi et stort udvalg af højt kvalificerede klaverundervisere, som tilbyder undervisning hjemme hos dem selv, hos eleven, i et øvelokale eller online.

 

I videoen herunder giver vores dygtige og erfarne musikunderviser Simon S. en introduktion til, hvordan du kommer i gang med de første akkorder på klaveret

 

 

 

Hvis du er interesseret i at modtage undervisning af Simon, så kan du se hans profil og sende ham en besked ved at klikke på knappen herunder. Simon tilbyder klaverundervisning i sit øvelokale i Åbyhøj, hjemme hos ham selv i Aarhus C eller online via vores online musikunivers. Få undervisning med Simon S.

 

Basale akkorder på klaver

Hvis du er nybegynder, så kan du nedenfor lære dine første klaverakkorder.

Held og lykke med klaverspillet og god fornøjelse med akkorderne :)

 

Hvis du har mod på at lære at spille klaver, kan du læse en grundig introduktion til klaverspillet, hvor både akkorder på klaver, klaverets dele samt tips og tricks bliver gennemgået i vores artikel om klaveret.

 

Find en klaverunderviser

Hos Musikundervisning.dk har vi et stort udvalg af musikundervisning både inden for solo- og holdundervisning. Alle vores undervisere har ren straffe- og børneattest, samtidig med at de har flere års erfaring som underviser og relevant uddannelse. Ønsker du at blive endnu bedre til klaver, kan du nedenfor finde den rette underviser i klaver. Du kan læse mere om den enkelte underviser på deres profil, og herefter sende en besked til underviseren via profilen:

 

Har vi ikke en underviser i dit område, er tiden knap, eller er du forhindret i at modtage undervisning ansigt-til-ansigt, er online undervisning oplagt. Det er nemt, sikkert og foregår direkte via din elevprofil uden behov for ekstra downloads.

 

Hvem er Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk er en dobbeltsidet platform der samler musikundervisere og folk der ønsker at lære - eller blive bedre til - at spille musik eller synge. Vi er din garanti for at sikkerheden og fagligheden er i top.

Vi arbejder hver dag hårdt på at skabe de bedste rammer for den private musikundervisning, så elever nemt og sikkert kan modtage god undervisning af kompetente og erfarne musikundervisere. Alt dette for at sætte musikken og musikundervisningen i fokus, så elev og underviser kan udforske musikken på en god måde. Hvis du har brug for hjælp til at finde en passende underviser, så er du meget velkommen til at kontakte musikundervisning.dk via mail på [email protected] eller via telefon på 50 50 12 03.

 

Privat klaverundervisning

Privat klaverundervisning er en god og tryg måde at lære at spille klaver på. Der er også stort potentiale for, at lære en masse, da underviseren udelukkende har fokus på dig og din udvikling. Med et klippekort til undervisning har du frihed til at planlægge dit undervisningsforløb så det passer til dig og dit skema. Den fleksibilitet mener vi, giver de bedste vilkår for at musikken kan blomstre. Med et klippekort til din undervisning kan du spare helt op til 20%.

Musikundervisning.dks undervisere har alle flere års erfaring, og de kan undervise elever i alle aldre og på alle niveauer. Det er derfor det muligt for alle elever at lære en masse færdigheder inden for klaver.