AuditionDays 2017

Elsker du også musik? Så er AuditionDays måske noget for dig!
Jacob arbejder for ORA, som er organisationen af Rytmiske Amatørmusikere i Danmark, og er en af dem, der står bag projektet AuditionDays.

Hvad er AuditionDays?

AuditionDays giver håbefulde bands mulighed for at sætte et ekstra skub i karrieren ved en koncertrække rundt omkring i Danmark.
AuditionDays er en koncertaften, men giver samtidig nye bands mulighed for, at komme videre med deres karriere, da de under touren modtager individuel feedback fra coaches, fra den danske musikbranche, fortæller Jacob.

Grundstenen blev lagt tilbage i 2006 i et samspil mellem ORA (Organisation af Rytmiske Amatørmusikere) og ROSA (Dansk Rock Samråd). ORA ønskede at AuditionDays ville styrke alle de deltagende bands, frem for at gøre musikken til en sport med tabere og vindere, som mange andre kommercielle musikkonkurrencer.

Jacob fortæller, at det var dog først i 2009, at de første AuditionDays koncerter blev afviklet –først med få koncerter – sidenhen med ca. 20 koncerter årligt, samt forskellige genre-specials. I december blev der bl.a. afholdt en AuditionDays World Music-special over to dage i København. Dette har over 300 artister og bands fået glæde af indtil videre.

Hvor kan man opleve AuditionDays?

I dag kører konceptet derud af, hvor upcoming amatørbands tager på tour rundt i forskellige byer. I år gæster de bl.a. København, Helsingør, Lyngby, Gentofte, Roskilde, Odense, Randers, Aarhus & Aalborg.

 

Hvordan deltager jeg som band?

Er du interesseret i at deltage som band eller bare at møde op som publikum og få udvidet din musikhorisont?

Så læs mere om konceptet her!

Eller ansøg om deltagelse som band til foråret her! (deadline tors. d. 26. jan.)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *