Introen til Gangnam Style i Ableton Live

Lær at genskabe introen til Gangnam Style i Ableton Live

Herunder kan du se en video der viser dig hvordan du laver introen til Gangnam Style. I filmen bliver der brugt musikprogrammet Ableton Live og plug-in'et Sylenth1. Videoen kan give dig inspiration til at starte til at producere musik. Du kan på Musikundervisning.dk booke dygtige undervisere i Ableton Live. Klik på linket nederst for at se udvalget af undervisere i dit område.

God fornøjelse!




Få undervisning i dit instrument


Ønsker du at få undervisning af en dygtig underviser med relevant uddannelse og flere års erfaring, så tilbyder Musikundervisning.dk undervisning flere steder i landet. Du kan her se hvor du blandt andet har mulighed for at få undervisning:








Hvem er Musikundervisning.dk?


Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunkt på en hjemmeside, hvor vi skaber kontakten mellem underviser og elev. Vores formål er at skabe mere musik i Danmark! Vi tilbyder undervisning til alle uanset alder og niveau, da vi har kompetente og dygtige undervisere, som alle har flere års erfaring med musikken. Hvis du har nogle spørgsmål til undervisningen, konceptet eller vores undervisere i Ableton Live, så er du altid meget velkommen til at kontakte Musikundervisning.dk på telefon50 50 12 03 eller mail [email protected].